Over J&T Mos

de gezichten achter J&T Mos

Nieuwendam 1, 1621 AP Hoorn // 0229-210621

Restaurant J&T mos

GENIETEN OP HET MOOISTE PLEKJE IN HOORN

Op 27 november 2017 openden Jeroen Mos & Tessa Malagride de deuren van restaurant J&T Mos op Nieuwendam 2. Op 23 februari 2023 zijn zij verhuist naar Nieuwendam 1.

J&T Mos staat voor gastvrijheid, gezelligheid en vooral culinair genieten. Op onze menukaart vindt u gerechten met een Franse inslag. Dit in een sfeervol restaurant met uitzicht op de haven van Hoorn.

Jeroen mos

Chef-kok Jeroen Mos werkt al 18 jaar in de horeca. Na zijn koksopleiding heeft hij in verschillende restaurants gewerkt in Hoorn en Enkhuizen. Ook heeft hij op sterrenniveau gekookt. Zijn liefde voor het vak is te proeven in zijn gerechten. Hij heeft in de loop der jaren zijn eigen stijl ontwikkeld die terug te zien is in de menukaart. Alle gerechten zijn in z’n totaal zelf gemaakt.

Tessa Malagride

Tessa Malagride heeft op latere leeftijd een passie voor horeca ontwikkeld. Door haar partner Jeroen is zij in de wereld van de horeca terecht gekomen. Als gastvrouw laat zij mensen zich thuis voelen en staat altijd paraat voor haar gasten.

Nieuwsgierig?

Wilt u ook culinair genieten in een sfeervolle ambiance op het mooiste plekje in de haven van Hoorn? Ons team heet u van harte welkom!

Bent u nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel via 0229-210621.