Gastenboek

Laat uw mening achter voor anderen

Nieuwendam 1, 1621 AP Hoorn // 0229-210621

Restaurant J&T Mos

Laat ook uw bericht achter

Wij bij J&T Mos willen graag weten wat u vindt van ons, daarom kunt u in ons digitale gastenboek uw bericht achterlaten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
27 berichten.
Gerold Gerold schreef op 14 augustus 2023 om 14:07
Zondagmiddag 13 augustus, onze zoektocht door Hoorn naar de Mosselpan. Die vonden we bij jullie restaurant. We waren verrast in meerdere opzichten. Een allerdaagse rib-eye werd een culinaire verrassing. Dat goldt zeker voor de mosselen, de geconfijte eendenbout en de Polenta frites. De ober had goede kennis van de gerechten op de kaart en de bediening was vriendelijk. Super. Houden jullie deze kwaliteit vast!
Hans Arends Hans Arends uit Hoofddorp schreef op 18 juni 2023 om 21:39
Vandaag 18 juni 2023, een bezoek gebracht aan dit restaurant. Nog nooit eerder geweest, heerlijk genoten en gegeten. Ook de bediening was keurig en steeds met een vriendelijk gezicht. Een aanrader om hier te gaan eten 😊
Jan-Pieter de Krijger Jan-Pieter de Krijger uit Hoorn schreef op 9 juni 2023 om 20:40
Gister, donderdag, met mijn twee zonen genoten van het 6 gangen verrassingsmenu aan een chef's table in de keuken. Met die oesters en charcuterie om op te warmen en een amuse van zelf ingelegde verse groentes, die aan tafel werd bereid, begon de avond goed. De keuken vertelde graag over hun nieuwe project van inleggen. We mochten de ingelegde watermeloenschil proeven en waren erg onder de indruk. Het verrassingsmenu wat volgde was veelzijdig en heerlijk met een uitleg aan tafel. Ook het toetje werd aan tafel bereid. De tijd vliegt in deze mooie omgeving met het (h)eerlijke eten waarin je kan meegenieten van een goed lopende, hard werkende brigade. Dit is zeker niet de laatste keer dat we hier zijn geweest.
John Busschops John Busschops uit Enkhuizen schreef op 29 december 2022 om 14:57
Was nog nooit in dit restaurant geweest. Kerstavond hier mogen genieten van het kerstmenu met wijnarrangement. Ontzettend bijzonder en lekker!!! Geldt voor het eten alsook voor de wijn. Daarbij de geweldige uitleg over spijs en drank. En als klap op de vuurpijl het geweldige personeel: kundig, enthousiast, vriendelijk, gastvrij. Dankjuliewel voor deze topavond. Ik kom zeker terug. Wens iedereen een fantastisch 2023.
L. Thesing L. Thesing uit Zaandam schreef op 24 oktober 2022 om 17:12
Gisteravond hadden wij een walking-dinner geboekt, we werden voor het voorgerecht in J&T Mos verwacht en voor het hoofd- en nagerecht bij 2 andere locaties. Bij J&T Mos was niet bekend, dat we zouden komen, de eigenaar was zich er niet bewust van, dat zijn restaurant uitgekozen kon worden. Desondanks kregen we een broodje met toebehoren vooraf, gevolgd door een heerlijke amuse en een voorgerecht naar keuze, wat voortreffelijk smaakte. De gastvrijheid en coulance, waarmee we benaderd werden, verdienen een dik compliment, waarvoor alsnog hartelijk dank!!
Hans Hans uit Winkel schreef op 22 september 2022 om 21:17
Vorige week met 6 personen heerlijk gegeten, mooie locatie, heerlijke gerechten en zeer gastvrije bediening. Topavond gehad.
Robin and James Zelle Robin and James Zelle uit Carrying Place, Ontario, Canada schreef op 14 september 2022 om 18:46
My husband and I were on a river cruise in late August, we had the opportunity to spend the entire day in Hoorn. We had a beautiful dinner at your restaurant. The food was amazing, presentation of the appetizer from a very polite young man and our waitress who was soon leaving to study in the military was a delight! We ate outside and enjoyed every moment. One of our favourite memories of our visit!
Martine Blondeel Martine Blondeel uit Gent, België schreef op 14 november 2021 om 17:06
Echt voortreffelijk gegeten bij Jeroen en Tessa Mos in Hoorn! Verfijnd en verrassend. Een aanrader van jewelste. Heel vriendelijke bediening, professioneel en met veel liefde voor het vak. Ik kom heel graag terug!
Jean-Pierre Ollivier Jean-Pierre Ollivier uit Gent, Belgie schreef op 14 november 2021 om 17:03
A wonderful meal served on short notice. Thank you for the friendliness and excellent service.
Inge en martin Inge en martin uit De Goorn schreef op 11 oktober 2021 om 14:32
Leuke avond gehad Het eten was goed bereidt, lekkere ingrediënten combinatie. Uitleg bij elk gerecht. Bediening was heel goed. Het restaurant was ook sfeervol aangekleed. Zeker een aanrader